En liten uke har gått siden Seppalaløpet, og vi har fått inn noen flotte bilder av flere Nittedalsløpere. Bildene er sendt inn, og mest sannsynlig knipset av Grete Waltoft, tusen takk!

Bilder

Vil også gratulere våre 4 utøvere fra Nittedal med super gjennomført!!

Seier og vandrepokal til Synne i sitt første ordentlige Seppalaløp!

Kari debuterte, sammen med hunden Flax. De stod hele løpet ut og kunne motta bronsemerke for gjennomført løp, knall innsats!

Solveig kjørte flerspann, og lå på 2.plass etter dag 1, men klarte ikke helt å hamle opp med de to beste på dag 2. Det ble likevel en kjempefin 3. plass!

Eskil kjørte også i flerspann klassen, og lå på 3.plass etter dag 1, men etter en knallsterk etappe på dag 2. kjørte han seg inn til seier totalt og vant med det Seppalapokalen og Arild Andersens minnepremie (vinner av flerspann og raskeste og yngste kjører i 2-spann/flerspann).