Trysilsprinten!

Postet av Simen Enger den 3. Apr 2016


Sesongen er på hell, og med det var det igjen duket for den tradisjonsrike Trysilsprinten denne helgen.

I år ble NM stafetten avholdt på lørdag. Fra et nydelig "påskevær" på fredag, våknet vi opp til 0 grader og sludd på lørdag, men det stoppet selvfølgelig ikke oss hardbarka hundekjørere :-)

Klubben stilte i år med 4 lag, der gutt/pike-laget startet først ut, med Synne på første etappe, comeback-Sara på andre etappe og Agnes på tredje. Jentene kjørte fantastisk, og kunne tilslutt titulere seg som sølvmedaljevinnere! Gratulerer så mye!!

På damer seniorlaget stilte Solveig på første, Malene på andre og Eugenie på tredje og siste etappe. Mange tøffe konkurrenter i denne klassen, noe damelaget vårt fikk kjenne godt på! De endte tilslutt på en 4. plass, bare noen få sekunder opp til pallplass. Neste år...;-)

I herreklassen klarte vi å skrape sammen to lag, på lag 1 gikk Simen, Viktor og Emil, mens på lag 2 gikk Eira, Robin og Iver. Det ble en liten kamp mellom lagene på første etappe, men lag 1 endte tilslutt på en fin tredje plass og lag 2 ble nr. 5 og heller ikke sist ;)

På søndag var det klart for sprint, selv om snøforholdene var så som så, ble det skikkelig action i løypa! Her var det godt gjort bare å holde seg på beina :)

Resultater finner dere her: http://www.sleddog.no/wp-content/uploads/2015/09/NM-stafetter-GP-mesterskap-Trysilsprinten-2016.pdf

Det ble også holdt gutt/pike mesterskap i pulk!

Agnes kjørte inn tilen flott sølvmedalje i klasse jenter 13/14 år!

Synne klinka til med gull i sin klasse!

Marius som kjørte inn til en sølvmedalje!

Gratulerer så mye til dere alle!


Nå er det bare Snørock igjen som står for tur, før vi tar en velfortjent pause :)

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline