Treninger høsten 2017:

Trening med hund: (Oppstart mandag 21. august.)

Mandager kl 19.00. Ta med sykkel/sparkesykkel samt hjelm og hansker.

Oppmøtested: Pga. graving i Varingskollen, bytter vi oppmøtested til Sagtomta - Kjul - ved den røde naturbarnehagen.

Det vil være et fokusområde for hver treningsøkt. En trener er tilstede hver mandag, se også beskrivelse lenger ned for øktene.

Følg oss på Facebook «NHK Treninger» for oppdatert informasjon. (https://www.facebook.com/group...)

Trening uten hund:

Vi vil starte opp med trening uten hund så snart det er avklart tidspunkt for leie av idrettslokale. Dette vil også bli en fast ettermiddag hver uke. Vi kommer tilbake til dette så snart som mulig.

Treningsplan aug/sept 2017:

Mandag 21. august: Velkommen til nye og gamle medlemmer. Vi kickstarter barmarkssesongen med sykkel/sparkesykkel og hund. Det blir gøy!!

Mandag 28. august: Opprulling/forbikjøring med sykkel og hund.

Mandag 4. sept: Varingskollen Opp. Klubben arrangerer Varingskollen opp 5. september, og det må bæres vann opp til toppen av skibakken. Ta med kanner/flasker fylt med vann, og en sekk til å bære i. (Husk å merke vannkanner med navn, slik at de finner veien hjem igjen etter endt arrangement.) Vi løper/går/snøreløper opp til toppen – og ned igjen. Håper så mange som mulig stiller på denne økta, med eller uten hund. Vi må jo kunne tilby vann for løperene i Varingskollen Opp!!:-)

Mandag 11. sept: Testløp med sykkel/sparkesykkel og hund. Uhøytidelig tidtaking. Vi tar tida en bestemt runde, så har vi noe å sammenligne med senere i sesongen. Husk på - din største konkurrent er deg selv! (Setter pris på om noen foreldre vil stille som tidtakere.)

Mandag 18. sept: : Opprulling/forbikjøring med sykkel og hund.

Mandag 25. sept: Oppstart av sykkeløkt med hund. Dette kan være en utfordring både for rutinerte og ferske hundekjørere.

VEL MØTT :-)

Har du spørsmål ang. trening eller andre ting, ta kontakt: nittedalhk@gmail.com
Levert av IdrettenOnline